lunes, 26 de noviembre de 2018


NETEJA DE LES MALES ENERGIES

Fa uns anys  en aquest bloc varem parlar d’ altres temes que també estan relacionats en aquest tema, concretament el novembre del 2012 varem parlar dels edificis malalts i del feng-shui. L’ intenció d’aquestes tècniques és aconseguir la millor salut possible i no emmalaltir amb els anys.

Fent una mica de resum del tema dels edificis malalts direm que son els edificis construïts amb materials contaminants , amb il·luminació dolenta, mala qüalitat de l’aire i contaminació electromagnètica.. i el feng-shui intenta que l’energia dels espais flueixi correctament i descobrir si podem tenir alguna geopatia e intentar que amb una decoració adequada, minerals i altres elements puguem solventar els problemes en el cas que hi siguin.

Tot això és molt important per la salut però també ho és fer la neteja de les vivendes, llocs de treball.. de les males energies que inconscientment ens afecten i que a la llarga poden provocar malalties inexplicables e indetectables per els metges.



Com podem saber si tenim males energies

La majoria de persones quan entrem a una vivenda que no és la nostra percebi’m si estem a gust o no i també ens passa amb les persones que ens cauen més bé unes que altres però no sabem explicar el perquè. En els dos casos és molt possible que les energies siguin dolentes tant en el les persones com en les vivendes. Cal fer doncs una neteja espiritual.
Les persones que viuen en aquestes vivendes amb energia negativa solen tenir ofecs, mals de cap, dolors, espasmes musculars, punxades, malestar, canvis de humor sense causa aparent, discussions, olors estranyes.. En aquest cas seria necessari fer una neteja cada cert temps a la nostra vivenda, negoci.. i sobretot si anem a viure a una vivenda de lloguer ja que allà poden haver hagut discussions, baralles, persones tòxiques.. i és molt bo entrar-hi en bon peu i amb bona energia, com es diu començar de 0.




                                             



Formes de neteja
1.      Agafar un bol i posar-hi romaní o fulles d’olivera o farigola o llaurer i cremar-ho i quan surti fum escampar-ho per tota la vivenda amb tot ben tancat. Al cap de 8 hores ventilar.
2.      Col·loquem un got de vinagre i afegir una cullerada de sal. Si al cap 1 setmana s’asobrix i es crea un verdet tenim mala energia.
3.      Col·loquem una poma vermella al menjador. Si al cap 1 setmana es podreix tenim mala energia.
4.      Quan freguem barregem ruda o vinagre o amoníac i freguem de dins cap fora.
5.      Col·locar una llimona sencera a totes les habitacions i si es podreix o crea verdet tenim males energies.
6.      Col·locar un bol d’aigua amb sal al costat del llit i si al cap d’uns dies vull o es posa de color lleig  tenim males energies.
7.      Col·locar minerals com turmalina, shungita, cuarç verd, cuarç cristall i cactus..
8.      Banyar-se amb sal i vinagre i aigua de flors..



No hay comentarios:

Publicar un comentario