miércoles, 18 de mayo de 2016

EL MISTERI DE L'ATLÀNTIDA

És un dels misteris més grans sense resoldre de tot el món.On va començar aquesta civilització? És veritat que van desaparèixer de la terra en un dia i una nit?.

El filòsof grec Plató deia que era el més semblant al paradís terrenal. Es diu que va ser una enorme illa-continent amb una civilització extraordinària situada al oceà atlàntic i que es va enfonsar a les profunditats marines en un dia i una nit.





Aquesta civilització perduda ha exercit una misteriosa influencia sobre la raça humana durant milers d’anys, és com si es trobés a la profunditat de la ment humana.
El pas del temps no ha fet disminuir l’interés per el mític continent ja que s’han escrit milers de llibres, articles i s’han fet pel·lícules…

Després de la seva desaparició fa uns 11.600 milions d’anys encara s’està buscant l’evidència de la seva existència. Es pensa que va ser un paradís, terra rica en fruites i vegetals, flors, herbes oloroses, animals domèstics i salvatges. També era rica en metalls preciosos como or, plata, llautó, estany, marfil…

Vivien en una gran palau i la majoria de les persones eran ingeniers experts i metal·lúrgics. La ciutat era plena de Canals i ponts. El mar era ple de vaixells.

Malgrat la seva riquesa era un poble amable, savi i Amorós. No com en l’actualitat que el poder i els diners el que fan és augmentar l’ego de les persones, la cobdícia, les enveges.. almenys en la majoria de casos.







Més tard i potser avorrits d’estar  tant bé i de no sentir-se satisfets van començar a fer la guerra als demés a través de l’ estret de Gibraltar conquistant el nord d’África i Europa. Els Atlantes es preparaven per atacar Atenes i Egipte però l’exèrcit d’Atenes els va conduir cap a Gibraltar i els van derrotar.

Poc després un gran cataclisme va acabar amb l’exèrcit en un dia i una nit enfonsant l’Atlántida per sempre sota el mar.

Uns 9200 anys més tard es van donar a conèixer per primera vegada. I va ser Plató que el 355 ac. va escriure sobre aquesta civilització.





Els enigmes
1.      Perquè hi han tantes similituds entre les antigues cultures del vell i nou món?
2.      Perquè trobem les mateixes plantes i animals en continents que estan a milers de kms. de distancia quan no hi han proves que s’hagin transportat allà?
3.      Cóm pobles primitius van construir meravelles com l’Stonehenge a Gran Bretanya, estàtues a l’illa de Pàscua o ciutats al Andes?
4.      Perquè les llegendes dels pobles expliquen grans desastres naturals i l’arribada de sers divins?
5.      Podria la catàstrofe que va enfonsar l’Atlántida haver enviat ones de maremotos a tot el món causant gran destrucció?
6.      Es van salvar els Déus de la resta de la raça Atlante?



El punt exacta on es troba aquesta civilització segons Plató és a l’oceà Atlàntic però altres estudiosos la situen a: l’oceà Pacific, mar del nord, desert Sàhara, Suècia,sur d’Espanya, Palestina, Xipre, Creta, Antilles, Perú.

Les darreres noticies la situen al coto de Doñana per unes restes trobades com son una cúpula de 450 mts d’ampla, grans pilars, una ciutadella…. Serà l’ATLÁNTIDA?





RECEPTA

OLI DE KRILL(Càpsules)
Conté omega-3 i és bo per:
-Salud vascular
-colesterol
-regula sucre a la sang
-millora el sistema nerviós
-Concentració
-Memòria
-Aprenentatge
-Depressió
-Alivia el síndrome premenstrual
-Enforteix el sistema nerviós
-Pell i articulacions
-Envelliment


No hay comentarios:

Publicar un comentario