lunes, 30 de mayo de 2016

LA OUI-JA


Aquesta pràctica en forma de ritual sembla provenir d’Alemanya i França. Ja que oui significa si en francès i ja si en alemany. Cada vegada hi han més persones que la practiquen a tot el món i adquireix el seu esplendor a finals del s. XIX fins l’actualitat. El joc esta composat d’una tauler que consta de l’abecedari i números. Es va inventar el 1892 per dos nord-americans amb l’objectiu de contactar amb difunts i entitats. Les persones es col·loquen al voltant del tauler amb un got cap per vall i sobre el got es col·loquen les mans. Es tracta de fer preguntes que serán contestades del més enllà quan es mou el got i senyala les lletres o números.

El 1853 un francès va introduir un llapis aconseguint escriure missatges del més enllà.

La pregunta que moltes persones es fan és: La ouija és perillosa o senzillament es tracta d’un joc més totalment inofensiu?. A continuació explicarem una sèrie de casos d’experiències viscudes durant  sessions de ouija i podeu jutjar vosaltres mateixos.





                                                  https://youtu.be/OWfSSe2dktg









                               





                                                







Casos
1.      El 25 de novembre del 2007 5 joves es van reunir a una casa abandonada per jugar a la ouija. La primera pregunta va ser dir el nom dels que molestaven a la reunió. La taula va assenyalar tres d’ells que van sortir de la casa, quan estaven a 100 mts cap fora de la casa es va enfonsar morint els dos que van quedar dins.
2.      A EEUU una noia de 14 anys de caràcter molt nerviós e inquiet el desembre de 1972 una amiga la va convença per jugar a la ouija. La primera pregunta va ser a quina edat moriria, li van respondre als 18 anys. I efectivament el 1976 va morir estrangulada. La resposta de la ouija havia sigut assassinada o estrangulada.
3.      El 2006 Andrea va perdre la seva mare als 15 anys, 3 anys més tard amb unes amigues van decidir jugar a la ouija. La primera pregunta va ser: És un esperit bo o dolent el que esta entre nosaltres? La resposta va ser Andrea. Més tard Andrea semblava poseída. Deuria ser l’esperit de la seva mare dins d’ella ja que la mare era molt possessiva i dolenta.
4.      Un jove de 19 anys junt amb els seus amics van contactar amb un esperit i li van preguntar el número guanyador de la loteria. Li van donar un número i van afegir: la sort té dues cares.El número va sortir guanyador però al cap de dos anys un d’ells va tenir un terrible accident i l’altra que era un home de negocis li van anar mal-lament i es va convertir en un alcohòlic i rodamón. El tercer va morir d’accident de cotxe.
5.      Dos nois de 20 anys van contactar amb una entitat i van avisar a uns altres amics perquè es reunissin amb ells. Quan van arribar al lloc i van veure el que pasava es van espantar i van voler fugir però no van poder perquè els van apunyalar.Un d’ells es va escapar i va poder avisar a la policia que quan va arribar a la casa es va trobar els dos nois en mig d’una basal de sang perquè l’ havien esquarterat un altra cos.
6.      A Madrid el 1990 Estefania va jugar dues vegades a l’escola a la ouija. Un dia el professor la va sorprendre i li va partir el tauler en dos trencant el got que hi havia al centre al caure al terra, més tard va començar a sortir fum negre que va anar directament al nas de l’Estefania que va començar a convulsionar dient que veia la presencia de moltes entitats. Al cap d’uns mesos va morir sense cap raó aparent.
7.      L’any 2000 un grup d’alumnes es va reunir a un saló de la seva universitat i van jugar a la ouija per primera vegada.Una de les noies va preguntar a quina edat moriria i de què. Li van contestar d’anorèxia i a l’edat de 31 anys. Ella plorava perquè ja patia desde feia uns anys de bulímia i anorèxia. Al cap d’uns anys va morir als 31 anys d’un atac de cor degut als vòmits, manca potassi i anèmia aguda.



Suposo que després de veure alguns dels moltíssims casos que hi han ja sabem la resposta: 
NO RESPECTAR SEGONS QUINES COSES ENS POT PASSAR UNA FACTURA MOLT ALTA.





RECEPTA

Per la memòria
-1 cullerada de pol·len d’abella
-1 cullerada de mel de romaní

Moldre els grans de pol·len i barrejar am la mel
Prendre cada dia 2 cullerades en dejú.


No hay comentarios:

Publicar un comentario